Waterpolo
Wedstrijdzwemmen
Zwemwijs
Masters
Recreanten

Schuurman BZC staat voor Berkellandse Zwem Combinatie; ontstaan in 2011 uit de verenigingen Roderlo (Ruurlo), BZ&PC (Borculo) en NZC (Neede). In 2012 heeft ook EWR (Eibergen) zich bij BZC gevoegd. In de zwembaden in Borculo en Neede kunnen verschillende takken van de zwemsport beoefend worden door leden van jong tot oud. De jongste zwemmers doen mee aan zwemwijs, terwijl een fanatieke groep iets “oudere” leden masterzwemmen of masterwaterpolo beoefenen. Er tussenin zitten de wedstrijdsporters die waterpoloën of zwemmen. Ook recreanten, die ‘gewoon’ voor hun plezier willen zwemmen of fit willen blijven kunnen bij onze vereniging terecht. In de zomer is het voor hen mogelijk in Ruurlo in het buitenbad te zwemmen.

Naast het zwemmen is de club ook vooral een gezellige vereniging. Aan het bad wordt er naast gesport ook veel gepraat en plezier gemaakt. Aan de jaarlijkse toernooien op ‘t Galgenveld dragen bijna alle leden een steentje bij. Ook de survival in Ruurlo en de zwemvierdaagse daar bestaan door de aanwezigheid van BZC’ers.

Contributie per 1 januari 2020:

 

 

Vereniging

KNZB

Per maand

Pupil onder 13 jaar

€ 25,25

€ 2,25

€ 27,50

Aspirant 13 t/m 16 jaar

€ 27,75

€ 4,75

€ 32,50

Senior vanaf 17 jaar

€ 32,75

€ 4,75

€ 37,50

Recreatief lid

€ 17,50

€ 2,00

€ 19,50

Masterzwemmen

€ 23,50

€ 2,00

€ 25,50

Ondersteunend lid

€ 2,00

€ 1,50

€ 3,50

Door lid te worden van Schuurman BZC is men automatisch lid van de zwembond KNZB. De KNZB heeft een jaarcontributie achteraf.
De incasso vindt maandelijks plaats, de incasso zal in de regel in de laatste week van de maand plaatsvinden.

Hier vindt u het nieuwe reglement contributie en lidmaatschap (PDF).

Inschrijven

Inschrijven kan door dit inschrijfformulier volledig in te vullen, te ondertekenen en in te leveren bij de trainer.

Afmelden

Afmelden als lid kan 4 keer per jaar – per het begin van een nieuw kwartaal – met inachtneming van 1 maand opzegtermijn.
Dus per 1 januari opzeggen betekent afmelden voor 1 december.

Per 1 januari opzeggen: afmelden voor 1 december.

Per 1 april opzeggen: afmelden voor 1 maart.

Per 1 juli opzeggen: afmelden voor 1 juni.

Per 1 oktober opzeggen: afmelden voor 1 september.

De afmelding kan alleen schriftelijk gebeuren per brief of per e-mail.

Wijzigingen

Geef wijzigingen van adres, telefoonnummer, emailadres, bankrekeningen, etc. ook door, zodat we dit kunnen verwerken in onze ledenadministratie.
De wijzigingen worden ook doorgegeven aan de personen die de contributieinning doen.

Gebruik foto’s en video’s

Om iedereen optimaal te informeren over Schuurman BZC worden er regelmatig berichten via verschillende (online) media verspreid. Om mensen letterlijk een beeld te kunnen geven van de inhoud van de berichten worden deze vaak ondersteund met beeldmateriaal in de vorm van een foto of video. * Schuurman BZC kan foto’s of video’s maken waar het lid op waar te nemen is * Schuurman BZC mag zonder beperking foto’s of video’s gebruiken en publiceren. Uiteraard gaan wij hier als vereniging zorgvuldig mee om. Mocht u hier bezwaar tegen of vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat (secretaris@schuurman-bzc.nl).

Ledenadministratie

Ledenadministratie Schuurman BZC
ledenadministratie@schuurman-bzc.nl

Contributie-inning

Voor vragen inzake de contributie-inning kunt u terecht bij de penningmeester: penningmeester@schuurman-bzc.nl

Waarom Clubkleding?

Clubkleding versterkt de herkenbaarheid en eenheid, onderling, richting andere verenigingen maar ook richting potentiële nieuwe leden.

Waar kan ik de kleding kopen?

Clubkleding is te vinden op de webshop van MTB Sports.

Kleding-Sponsoring

De droge clubkleding biedt verschillende mogelijkheden voor sponsoruitingen. Ook hebben we verschillende andere kleding en artikelen in de ‘BZC-collectie’ opgenomen die mogelijkheden bieden voor sponsoring. Bijvoorbeeld de tassen.

Er zijn standaard sponsorpakketten samengesteld. Voor meer informatie over sponsor mogelijkheden kun je contact opnemen met het bestuur(secretaris@schuurman-bzc.nl).

Voor het opnemen van teamsponsors op de clubkleding kun je contact opnemen met Joke Lowik(Lowik.fam@gmail.com).

Oude clubkleding

De oude clubkleding werd door de leden geleased via het kledingfonds. Deze kleding is dus eigendom van de vereniging. We willen deze kleding, en dan met name de grotere maten, graag terug hebben. De kleding die in goede staat is wordt dan gebruikt voor bijvoorbeeld toernooien of het tafelen bij wedstrijden. De kleding kun je inleveren bij Joke Lowik(Kluswijs Ruurlo).

Vereniging

Er staan op dit moment geen activiteiten gepland

Laatste nieuws

Thuis trainen

We moeten het nog even volhouden, sporten vanaf een schermpje. Ook onze trainers hebben er …
Verder Lezen

Blijf op de hoogte

Close Menu