Masterzwemmen

In februari 2003 is een aantal oud-wedstrijdzwemmers een nieuwe zwemgroep gestart, de Masters. Deze zwemmers wilden wel graag trainen maar niet meer deelnemen aan wedstrijden. Het bleek een schot in de roos! Door de jaren heen is het aantal zwemmers aanzienlijk gegroeid naar ca. 40 zwemmers/sters in leeftijd variërend van twintig tot ongeveer zeventig jaar. 

Hou je van zwemmen en wil je samen met andere zwemmers trainen om je techniek te verbeteren, conditie op pijl houden en misschien ook wel sneller te worden? Dan is master zwemmen misschien wil iets voor jou. Er wordt stevig getraind, maar iedereen kan op zijn eigen niveau zwemmen. Zowel beginners als meer ervaren zwemmers zijn welkom. Er is ruimte voor het aanleren van de zwemslagen en het verbeteren ervan. 

Trainen is leuk, maar wordt nog leuker met een doel. Een aantal masters doen mee aan de zwemclubkampioenschappen, er wordt ook deelgenomen aan prestatietochten in grachten en/of open water. En er zijn ook zwemmers/sters die deelnemen aan triatlons. Kom gerust een aantal keer vrijblijvend mee zwemmen met deze gezellige en fanatieke zwemgroep.

Voor aanvullende informatie: 
Mail: masters@schuurman-bzc.nl

  • Ingangsdatum 4 september 2023
DagNeede - 't Spilbroek
Maandag20:45 - 21:45 Masters
Donderdag20:45 - 21:45 Masters

Laatste nieuws

Schuurman BZC POOL & BBQ Party

Beste (ouders/verzorgers van) leden van Schuurman BZC, Het seizoen loopt op zijn einde. Vorig jaar ...
Verder Lezen
icon_BZC