Tijdens de toespraak van 8 maart is bekend gemaakt dat de binnen zwembaden gesloten blijven. Vanaf 16 maart mogen mensen vanaf 27 jaar weer samen buiten sporten in 4 tallen. Mensen tot 27  jaar mogen in teamverband buiten sporten. Onze (jeugd)trainers staan dan ook weer te trappelen om te gaan sporten, lees daarover meer in onderstaan bericht:

Beste (zwemwijs-) zwemmers, waterpoloërs en ouders/verzorgers,

Wij hopen dat het met jullie allemaal goed gaat. Na een lange tijd niet trainen willen wij, als trainers, weer een training gaan aanbieden voor jullie. Helaas niet in het water maar wel dichtbij, namelijk op ‘t Galgenveld (Lebbenbruggedijk 40, te Borculo) willen wij starten met de activiteiten. Zoals hieronder te zien is, is de trainingen in 3 leeftijdsgroepen ingedeeld.
 • Vanaf 13 tot en met 17 jaar (Meldt je hier aan!)
  • Dinsdag van 17.30 – 18.45
  • Donderdag van 17.30 – 18.45
 • Tot 13 jaar (Meldt je hier aan!)
  • Woensdag van 17:00 – 18:00
  • Vrijdag van 17:00 – 18:00
Geef je van tevoren wel even op! Oh en neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee, ook al is hij/zij geen lid van BZC. Maar geef hem/haar ook wel even op!
Let erop dat alles buiten en tegen het donker aan is, dus trek passende kleding aan! Meer hierover staat vermeld in het bijgevoegde documenten uit de nieuwsbrief (zie mail).

Als trainers hebben wij er weer erg veel zin in en hopen jullie allen graag weer te zien! Rondom de training hebben wij nog wel behoefte aan extra handen. Wil jij wat betekenen neem dan contact op met frank.grootkormelinck@schuurman-bzc.nl.

De online landtraining voor senioren blijft alleen nog op de woensdag plaats vinden. Via deze link kun je jouw mailadres achterlaten ter inschrijving. Via dat mailadres ontvang je een uitnodiging voor een onlinevergadering. Een van onze trainers zal dan een landtraining verzorgen, zo via je scherm in je eigen woonkamer!

 • Woensdag van 19.30 – 20.30
Met sportieve groet,
De trainers