Schuurman BZC is een club met een lange traditie aan topsport bij de heren. Sinds vorig seizoen is er ook bij de damesselectie de ambitie om de aansluiting met de top te gaan vinden. De selectie bestaat nu uit een dames 1 dat Bond 2e klasse speelt en een dames 2 dat District 1e klasse speelt. Een mooie mix van ervaren dames en aanstormende jonge talenten. We hebben op dit moment een zeer ervaren en ambitieuze coach, Arie Rijneveld die deze groep begeleidt. Naast hem zijn wij op zoek naar een teammanager voor dames 1 en een coach voor dames 2.

Teammanager: Zie jij jezelf als verbindende schakel tussen het team en de coach, heb je inlevingsvermogen, kun je goed met dames overweg en kun je zoveel mogelijk bij de wedstrijden van dames 1 aanwezig zijn, dan zoeken we jou als teammanager voor dames 1.

Coach dames 2: Heb jij goede kennis van waterpolo, kun jij leiding geven aan een damesteam, heb jij oog voor jong talent en kun jij jong talent optimaal laten ontwikkelen tussen oudere, ervaren speelsters, kun jij (het liefst) alle wedstrijden coachen en indien mogelijk ook 1x per week bij de training aanwezig zijn, kun jij goed samenwerken met de coach van dames 1, dan zoeken we jou als de nieuwe coach voor ons dames 2 team.

Heb jij interesse of wil je hier meer over weten? Stuur dan een mailtje naar waterpolo@schuurman-bzc.nl

Sluit Menu