Survival Ruurlo 2017

Survival Ruurlo 2017Op zondag 15 oktober 2017 organiseert de zwem- en waterpolovereniging Schuurman BZC voor de achttiende keer een SURVIVAL voor het hele gezin. Ook Scouting Ruurlo, boogschietvereniging De VeldhoekOranjevereniging Ruurlo en survivalgroep Jan in ’t Touw uit Zelhem en verlenen hieraan hun medewerking.
Ook dit jaar zal het Klimbos Achterhoek weer een spannende hindernis verzorgen.
Klik hier voor een grotere kaart.

Deelname
Zwemvaardigheid is vereist. Deelname is voor eigen risico.
De deelnemers kunnen starten tussen 9:30 uur en 12:00 uur bij zwembad “De Meene” (Loolaan 92, Ruurlo). Alle hindernissen sluiten om 13:30 uur.
 
Inschrijving
De inschrijfkosten bedragen € 10,-- voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar.
Ook dit jaar is er de mogelijkheid om voor in te schrijven via een inschrijfformulier.
Na inschrijving krijgt u een e-mail als bewijs van inschrijving. Print deze email uit en neem deze ondertekend mee naar het zwembad op de dag van de survival.
Bij binnenkomst ga je eerst betalen en lever je deze e-mail in bij de inschrijftafel. Daarna wordt je ingedeeld in een startgroep. De starttijd wordt dus niet vooraf toegestuurd.
De gemiddelde wachttijd is ongeveer 30 tot 60 min. Er zijn kleedkamers aanwezig en de koffie staat klaar. 

Route
Het ruim 6 kilometer lange parcours is uitgezet in de prachtige bossen van Staatsbosbeheer rondom zwembad de Meene in Ruurlo. De route gaat via passages over de Baakse Beek, verzorgd door de scouting, richting het klimbos en na het boogschieten weer terug richting zwembad. In het parcours zitten meerdere verrassende hindernissen verwerkt. Het klimbos verzorgt een nieuwe hindernis en Jan in Touw bouwt 2 hindernissen, een in de route en een spektakelhindernis op het zwembad

Door de grote variatie aan hindernissen is de Survival aantrekkelijk voor elke leeftijdsgroep, zowel jong als oud. Overal op het parcours is begeleiding aanwezig om zo nodig aanwijzingen te geven of assistentie te verlenen, zodat het ook voor de allerjongsten haalbaar is. Kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar zijn al prima in staat – zeker met een beetje hulp – om hieraan mee te doen. En mocht een hindernis nét even iets te moeilijk zijn, dan mag zo’n hindernis natuurlijk gewoon worden over geslagen.

Door het ongedwongen en recreatieve karakter van dit evenement is het ook een prachtige manier om aan teambuilding te doen. Afgelopen jaren hebben verschillende teams van bedrijven en leerlingen van de basisscholen met succes meegedaan.
 
Ook geoefende survivalaars worden uitgenodigd om mee te doen, want het parcours biedt daarvoor voldoende uitdagingen. 

Het evenement wint elk jaar aan populariteit. Afgelopen jaar waren er in totaal ruim 600 deelnemers, jong en oud.
Voor een presentatie van de hindernissen, kijk hier.

Publiek is langs het gehele parcours van harte welkom
Op diverse plaatsen langs de route zijn parkeerplaatsen van waaraf u de verrichtingen van de deelnemers prima kunt volgen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Corien Geverink: c.geverink@concepts.nl / tel. 06-13487374
Joy Boschker: joyb_brc2@hotmail.com / tel.06-36418016.

Blijf van alle nieuwtjes op de hoogte via de Survival facebookpagina!

Foto's van de vorige jaren zijn onder andere te vinden op de fotoalbumpagina van deze website

Kalender

Juli 2018
dagen
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
Word ook sponsor!
Schuurman BZC @SchuurmanBZC
TOERNOOI - BZC damesselectie is erbij! Jij ook? Je kunt je nog tot 1 augustus inschrijven! Tot dan! https://t.co/CGYHseTQug
Schuurman BZC
Copyright Schuurman BZC - Home Vereniging Evenementen Contactformulier