20 januari ontvingen we onderstaande uitnodiging van Femke en Soraya. Wat zou het leuk zijn als de kinderen hun enthousiasme voor (mini)waterpolo niet alleen in “ons” Timpke, maar ook in andere zwembaden waaronder in Doetinchem, kunnen laten zien!
Toernooien zoals het door Femke en Soraya genoemde toernooi zijn laagdrempelig en zeer geschikt voor kinderen die meedoen met ZwemWijs en/of minipupillen.
Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen spelen de kinderen in diep of juist ondiep water.
Zijn er vragen hierover of onduidelijkheden, schroom niet om contact met Soraya op te nemen: sorayadute@live.nl

” Gisteren (19 januari) tijdens de ZwemWijs- en minipolo training is er weer veel aandacht besteed aan waterpolo en het spelen van wedstrijdjes. De kinderen waren erg enthousiast! Daarom willen we jullie graag herinneren dat er op zaterdag 2 februari a.s. een minipolo toernooi wordt georganiseerd door NDD uit Doetinchem. De organisatie wil het toernooi starten rond 16.15u en het toernooi duurt tot uiterlijk 19.00u. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemende teams. Opgeven kan tot donderdag 24 januari a.s. bij Soraya via dit mailadres. Het zou leuk zijn als we als vereniging weer kunnen deelnemen.

Als er vragen zijn dan horen we dat heel graag!
Met vriendelijke groet,
Femke en Soraya”
Sluit Menu