Barry Wittenbernds hoofdtrainer komende seizoen Blijf altijd op de hoogte
10APR

Barry Wittenbernds hoofdtrainer komende seizoenBarry Wittenbernds wordt het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de heren eredivisie club Schuurman BZC. Wittenbernds, woonachtig in Borculo (Berkelland), volgt Jan Mensink die de club aan het einde van dit seizoen verlaat. Wittenbernds keert terug bij zijn club Schuurman BZC, waar hij eerder als coach Nederlands Kampioen werd en verantwoordelijk was voor de opleiding van diverse talenten.
 
Wittenbernds: “het voelt als thuiskomen bij een vereniging waar ik mijn jeugd doorbracht en onderdeel was van de vele successen. Ik heb veel zin om samen met de grote groep betrokkenen te werken aan het optimaliseren van de herenselectie. En de regionale talentontwikkeling zal ook speciale aandacht krijgen."
 
Thomas Bouwman, voorzitter van de topsportcommissie, reageert enthousiast op de komst van Wittenbernds: ”met Barry halen we een trainer/coach in huis met veel ervaring en historie bij onze vereniging. Met Barry kunnen we de komende jaren doorbouwen aan een goede selectie en een stabiel jeugdbeleid en opleidingsprogramma”.

Meld je aan voor een gratis les

Een keertje vrijblijvend meetrainen? Geen probleem! Laat je gegevens achter, en we nemen contact op. Aanmelden

Zwembaden

Schuurman BZC maakt gebruik van de volgende zwembaden
Word ook sponsor!
Schuurman BZC @SchuurmanBZC
FOTOSHOOT • Dames 1 is vandaag op de foto gezet door kikireinders 📷 #kiki #fotografie #fotoshoot @ Sportaccommodati… https://t.co/Ivdb46nsHi
Schuurman BZC
Copyright Schuurman BZC - Home Vereniging Evenementen Contactformulier