Webshop/aanschaf kleding Blijf altijd op de hoogte

Webshop/aanschaf kleding


Clubkleding; hoe en wat


Waarom Clubkleding?

Een belangrijke punt dat de afgelopen maanden naar voren is gekomen, is dat wij als vereniging meer herkenbaar zouden moeten zijn. Het gevoel samen onderdeel te zijn van één vereniging met verschillende takken van sport. Dat verenigingsgevoel willen we meer versterken. We zijn trots op BZC en willen dat graag uitstralen. Prestaties, sportief gedrag en een goede sfeer zijn belangrijke elementen. Daarnaast willen we als vereniging ook meer herkenbaar zijn aan het bad en eenheid uitstralen. 

Clubkleding versterkt de herkenbaarheid en eenheid, onderling, richting andere verenigingen maar ook richting potentiële nieuwe leden.
Begin januari 2016 hebben we met Teamsport/Intersport afspraken gemaakt over de overname van de lopende contracten en is een nieuw contract gesloten over de droge kleding. De huidige kleurlijn wordt de komende jaren gehandhaafd. Deze kledinglijn zal tot midden 2018 lopen.  Er is een dames en heren  pasvorm.
 

Waar kan ik de kleding kopen?

De droge kleding is te vinden op de clubshop van Intersport Borculo.

De natte kleding is te vinden op de webshop van MTB Sports
 

Kleding-Sponsoring

De droge clubkleding biedt verschillende mogelijkheden voor sponsoruitingen. Ook hebben we verschillende andere kleding en artikelen in de 'BZC-collectie' opgenomen die mogelijkheden bieden voor sponsoring. Bijvoorbeeld de tassen. 

Er zijn standaard sponsorpakketten samengesteld. Voor meer informatie over sponsor mogelijkheden kun je contact opnemen met het bestuur(secretaris@schuurman-bzc.nl).
 
Voor het opnemen van teamsponsors op de clubkleding kun je contact opnemen met Joke Lowik(Lowik.fam@gmail.com). 

 

Oude clubkleding

De oude clubkleding werd door de leden geleased via het kledingfonds. Deze kleding is dus eigendom van de vereniging. We willen deze kleding, en dan met name de grotere maten, graag terug hebben. De kleding die in goede staat is wordt dan gebruikt voor bijvoorbeeld toernooien of het tafelen bij wedstrijden. De kleding kun je inleveren bij Joke Lowik(Kluswijs Ruurlo).
 
 


 

Meld je aan voor een gratis les

Een keertje vrijblijvend meetrainen? Geen probleem! Laat je gegevens achter, en we nemen contact op. Aanmelden

Zwembaden

Schuurman BZC maakt gebruik van de volgende zwembaden
Word ook sponsor!
Schuurman BZC @SchuurmanBZC
https://t.co/17uOpjZ6aF
Schuurman BZC
Copyright Schuurman BZC - Home Vereniging Evenementen Contactformulier