Vacature: secretaris
Wij zoeken een secretaris (m/v/x)! Belangstelling? Meld je bij onze voorzitter Ronnie Overgoor (ronnie.overgoor@schuurman-bzc.nl). Ook Sandra (oud-secretaris) is natuurlijk beschikbaar voor vragen (sandra.vanpuffelen@schuurman-bzc.nl, 06 46068156).

Takenpakket Secretaris

A. Maakt deel uit van het bestuur
Eens per maand vergaderen met het bestuur.

B. Ontvangt en opent alle aan de vereniging gerichte stukken
Post komt nauwelijks meer voor. Je adres is wel het postadres voor bijvoorbeeld de kamer van koophandel, gemeente en KNZB.

C. Verwerkt alle in- en uitgaande post en mail
Dagelijks tot wekelijks bijhouden. Er komt diverse mail binnen van de KNZB, sportfederatie Berkelland, reclame, mails van bestuursleden, mails van leden. Deze mails handel je zelf af door ze te beantwoorden waar nodig. Of je stuurt ze door naar de juiste persoon. Je houdt bij of de mails die nog op antwoord wachten opgepakt worden en anders ga je daar achteraan.

D. Maakt notulen en verslagen van bijeenkomsten en vergaderingen
Elke vergadering moet er een aantal dagen voorafgaand daaraan een agenda worden opgesteld. Dit gaat via Teams en doe je in overleg met de voorzitter. Tijdens de vergadering notuleer jij en zorgt na de vergadering voor de verslaglegging met daarbij ook de actiepunten. De ervaring leert dat dit na de vergadering snel klaar is omdat je mee schrijft. Ook bereid je samen met de penningmeester en voorzitter de jaarvergadering voor. Verzending gaat digitaal.

E. Stelt een ieder op de hoogte van relevante bestuurszaken
Alle zaken die vanuit het bestuur naar anderen bericht moeten worden stuur je rond aan de juiste personen.

F. Is verantwoordelijk voor de archivering
Zie notuleren van vergaderingen. Alles staat op sharepoint en samen met een medebestuurslid draag je zorg voor een logische indeling en archivering van belangrijke stukken.

G. Neemt deel aan projecten
Namens BZC wonen we soms vergaderingen of projecten bij van gemeente of bond. Binnen het bestuur wordt een verdeling gemaakt wie waarbij aansluit. Bij een bestuursvergadering koppel je de belangrijke zaken terug uit de vergaderingen waarbij jij aanwezig was. Ook kun je denken aan intern: bijvoorbeeld contactpersoon zijn voor een commissie. Dit in overleg met de mede-bestuursleden.

Vacature: zwemwijs
Het zwemwijsbegeleidingteam is op zoek naar enthousiaste collega’s. Aangezien er steeds meer kinderen voor de zwemsport kiezen, zoeken wij versterking voor een paar uur per week. Heb je affiniteit met zwemsport en uiteraard kinderen in de basisschoolleeftijd en pedagogische kwaliteiten? Dan zoeken we jou!   

Het gaat hier met name om het ondersteunen van jeugdige trainers tijdens de zwemwijstrainingen. Wil je meer weten of je aanmelden, mail dan naar : jos.koenders@schuurman-bzc.nl. Je bent van harte welkom. 

 Ps: volg je een sportopleiding? BZC is een erkende stage-organisatie. Interesse in stagelopen bij ons? Contact Jos, dan kijken we waar je belangstelling naar uitgaat.