Beste leden,

Vrij onverwachts kwam afgelopen woensdag het bericht dat alle zwembaden op maandag 11 mei weer open mogen. We staan te springen om het bad weer in te duiken, maar we zijn afhankelijk van onze zwembaden in welke vorm en wanneer dit weer kan. 

Wat gaat er nu gebeuren? 

  • Vrijdag 8 mei wordt het protocol van de zwembadbranche bekend gemaakt. 
  • Aan onze zwembaden dan de taak om hun protocol te vergelijken met het landelijke protocol en goedkeuring te ontvangen.
  • Daarna moeten wij als Schuurman BZC een verenigingsprotocol opstellen en ook deze moet vergeleken worden met de overige protocollen, om daarna hopelijk goedkeuring te ontvangen van de gemeente en de zwembaden.

Gaat de (land) Corona-training nog wel door? 

Jazeker! Na het bericht van het RIVM met het nieuws dat jeugd tot en met 18 jaar weer in groepsverband mocht gaan sporten, zijn Frank Groot Kormelinck, Joep Lankwarden, Youri Roolvink samen met Floor Kelly en Ati Beunk flink aan de slag gegaan met het organiseren van een landtraining op ‘t Galgenveld. Vanavond gaan ze starten met maar liefst 80 aanmeldingen! Geheel volgens de richtlijnen zal deze groep aan het werk worden gezet. Lees daar meer over op onze website.

Vanaf 11 mei is het buiten sporten en bewegen voor iedereen boven de 19 jaar ook weer toegestaan. Hier zal de komende periode ook naar gekeken worden hoe dat georganiseerd kan worden met behoud van de richtlijnen. Rekening houdend met de beperkte faciliteiten. 

We houden jullie op de hoogte via de nieuwsbrief of via de website en social media. Zo snel als mogelijk krijgen al onze leden bovenstaand bericht ook via de mail.

 

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van Schuurman BZC
Sluit Menu