Deze week is het zover: we gaan weer trainen! Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM gaat Schuurman BZC weer trainingen aanbieden aan de jeugd tot 18 jaar. Helaas mag er nog niet gezwommen worden. Frank Groot Kormelinck, Joep Lankwarden en Youri Roolvink hebben daarom een aantal leuke ”land-trainingen” voorbereid.

Vanaf vrijdag 8 mei staan de jeugdtrainers weer klaar voor de leeftijdsgroepen tot 18 jaar. Alle ouders en kinderen hebben ondertussen een mail ontvangen met alle richtlijnen en voorwaardes om te kunnen trainen. Zo moet je je bijvoorbeeld opgeven voor een training, om overzicht te houden hoeveel kinderen er gaan komen. Daarnaast wordt er een soort kiss & ride gemaakt van de parkeerplaats bij ‘t Galgenveld.

Volgens de richtlijnen zijn ook de kleedkamers en toiletten gesloten, er wordt alleen gebruik gemaakt van de grasvelden.

Frank, Joep en Youri worden via deze weg nogmaals bedankt voor het opzetten van deze trainingen. Samen met Ati Beunk en Floor Kelly wordt er al volop gewerkt vanuit het nieuw ontwikkelde beleidsplan! Ook wordt ‘t Galgenveld en de gemeente Berkelland bedankt voor de samenwerking en ruimte die ze beschikbaar stellen. En natuurlijk alle trainers, wat goed dat jullie je nu al weer inzetten voor de jeugd van Schuurman BZC!