Zaterdag,8 september vertrokken 18 van onze zwemmers naar Duitland voor hun eerste of tweede toernooi. De man achter deze organisatie, Erwin Menkehorst (onze nieuwe zwemtrainer) mag van een verdienstelijk dag spreken: een groot deelnemersveld met grote verenigingen waaronder DJK Hamburg en SV Gronau en WS Twente.
Sportieve ervaring, spanning, groeien en genieten van je sport, dat is voor iedereen winst!

Voor een aantal werd dit toernooi ook nog beloond met een medaille: Aukje Markerink behaalde twee keer een eerste plaats, Leon Blok  een eerste plaats en Jette Böning behaaldedrie keer een derde plaats. Leon Blok, Sander van Kessel, Jesse Baak en Lisa Ten Hoopen ontvingen voor hun viede, vijfde of zesde plaats een oorkonde.

Een gezellige dag, goed weer, een tent, soep en broodje knakworst, sport en spel, rust en chillen op een luchtzak met een lekker boek, wortels, warme douche, veel ouders (en zusjes) als supporters, een lollie, een kaartspel, een duitse wafel, koffie of een sportdrankje, en vooral veel lol maakte van dit toernooi een topevenement. Voor onze officials was het een pittig dagje om de hele dag te klokken. Vanzelfsprekend willen wij hen ook vanaf deze plaats hartelijk bedanken voor hun inspanningen.

Allemaal: goed gedaan, jullie zijn toppers!