Vanmiddag maakte ook 2 spelers van 1 e debuut als verslagevers:
Youri Roolvink en Steijn Lammers
ZATERDAG 05-03-2021
Heren 1 • Winst tegen De Ham
De eerste thuiswedstrijd van dit seizoen in de Eredivisie voor Heren 1 heeft 3 punten opgeleverd. Tegen De Ham begon Heren 1 stroef in de eerste 2 periodes met als ruststand 5-5, maar na rust liepen de mannen uit naar een eindstand van 15-7. Zondag wachtte hen opnieuw een thuiswedstrijd, dan tegen Het Ravijn. Om 15:00 uur weer live te volgen op onze YouTube livestream.
Periodestanden: 4-3, 5-5, 10-6, 15-7
Doelpuntenmakers:

Jan-Willem Slaghuis 3, Mika Smelt 2, Frici Ádám 2, Christopher Vang 2, Frank Groot Kormelinck 2, Filip Kljajevic2 en Bilal Gbadamassi 2.
ZONDAG 06-03-2021
De streekderby van zondag middag is door Het Ravijn gewonnen met 9 – 14. In een spannende en gelijk opgaande eerste helft van de wedstrijd waren de ploegen gewaagd aan elkaar en bij rust was de stand 5 -5. In de derde periode had het Ravijn een sterke periode en gaf deze voorsprong in de rest van de wedstrijd niet meer uit handen. Volgende week zaterdag speelt Heren 1 een uitwedstrijd tegen PSV.
Periodestanden: 2-2, 5-5, 6-9, 9-14

Doelpuntenmakers: Dynand Muller 4, Bilal Gbadamassi 2, Frank Groot Kormelinck, Robert Beskers en Jan-Willem Slaghuis.

Als je zaterdag terugkijkt op wedstrijd  zag je weer goede ploeg er staan dat kun je gelijk weer terug zien aan resultaat 15-7 van Den Ham zondag middag Ravijn ging het goed tot aan 3e partje en daarna was conditioneel ravijn een maatje te groot. Afgelopen zondag was ook weer terug zien van Rob en Lars Gottemaker en Ron Loos oud leden van Schuurman Bzc u kunt de thuis en uit wedstrijden telkens vinden via de bekende YouTube kanalen en livestream
Maar laten we ook hopen dat er weer snel publiek in zwembad mag want zonder publiek geen sfeer in zwembad en dat miste je bijvoorbeeld zondag tegen Derby van Ravijn wel
Fotos staan weer op Nieuwsuitberkelland en Facebook om nog weer rustig te bekijken