Dubbel programma voor Heren 1
Winst en verlies
Heren 1 •  Winst tegen AZC
Wat begonnen de mannen van BZC H1 sterk, al vroeg kwamen ze op ruime voorsprong met 3-0. Daarna kwam AZC toch meer in de wedstrijd. Zo bleef het de hele wedstrijd spannend pas in de slotfase bleek BZC toch de winnaar.
In de laatste periode kwam H1 goed terug na een wat mindere 3e periode. In de laatste minuut van de wedstrijd zorgden Jan-Willem Slaghuis en Bilal Gbadamassi met ieder een goal voor de 13 -11 overwinning.
Periodestanden 4-4, 7-6, 8-10, 13-11
Doelpuntenmakers: Frigyes Adam 5, Jan-Willem Slaghuis 2, Dynand Muller, Christopher Vang, Joep Lankwarden, Filip Kljajevic, Mika Smelt, Bilal Gbadamassi
Heren 1 • Verlies in Ede
In de tweede wedstrijd van dit weekend was Polar Bears te sterk voor Heren 1. Polar Bears kwam in de eerste periode goed uit de startblokken en bracht de stand op 7-3. Heren 1 probeerde dit in de tweede helft van de wedstrijd te corrigeren maar bleef steken op 12-9. Dit was tevens de eindstand. Met een overwinning gisteren op AZC zijn de play offs in zicht. Hiervoor moet Heren 1 bij de eerste 8 eindigen met nog 3 wedstrijden te spelen.
Periodestanden 7-3, 10-5, 12-7, 12-9
Doelpuntenmakers: Jan-Willem Slaghuis 3, Bilal Gbadamassi 3, Mika Smelt 2, Frank Groot Kormelinck