Afgelopen zaterdag en zondag had Heren 1  twee thuiswedstrijden voor de boeg. Het waren twee hele belangrijke wedstrijden het was namelijk het weekend van de waarheid!
Zaterdagmiddag om 15.00 uur begon het met de thuiswedstrijd tegen Den Haag.
Bijzonderheden zijn dat Jeroen Kuilman, Robert Beskers en Steijn Lammers geblesseerd thuis of op de bank zaten.
Zaterdag hadden we ook wisseling van commentaar Barry wittenberns viel in voor Youri Roolvink.
In een gecontroleerde wedstrijd wint Heren 1 van Waterpolo Den Haag. Verdedigend werd er in 3 periodes weinig weggegeven, de vierde periode gaf Waterpolo Den Haag meer weerstand maar dat kwam te laat voor de gasten uit de hofstad. Heren 1 kon zo naar een eindstand toewerken van 12-8
 
Periodestanden 3-0, 4-1, 7-2, 12-8
Doelpuntenmakers: Bilal Gbadamassi 4, Mika Smelt 2, Jan-Willem Slaghuis 2, Dynand Muller 2, Frigyes Adam, Filip Kljajevic

Zondag middag was er winst in laatste minuut.

Het was niet een geweldig wedstrijd, hier en daar slordigheden, maar toch kwam BZC op rozen in de thriller van een wedstrijd. Ook had BZC 2 keer rood namelijk Christoph Vang en Jens Toevank. Een opluchting voor iedereen met BZC hart was groot na deze overwinning.
In een super spannende wedstrijd winnen onze mannen in de laatste seconden van de wedstrijd door een afstandsschot van Mika Smelt met 10-9 van ZVL-1886 uit Leiden. Hierdoor klimt Heren 1 naar een 5de plek in de competitie met 13 punten.
Periodestanden 1-2, 4-5, 7-8, 10-9

Doelpuntenmakers: Filip Kljajevic 3, Bilal Gbadamassi 2, Jan-Willem Slaghuis 2, Dynand Muller, Frigyes Adam, Mika Smelt