De uitslag is bekend! Ontzettend blij en trots zijn we met het door jullie bij elkaar gestemde bedrag! Daarvoor dank! Bekijk nu zelf de uitslag via deze link (clubcode is 115794)

Door het wegvallen van geld-opleverende-activiteiten, moeten we het dit jaar -nog meer dan anders- hebben van de acties die we vanuit huis kunnen doen. 1 van die acties, is de Rabobank ClubSupport. Hopelijk kunnen we dit jaar boven het geldbedrag van 708,54 euro uitkomen.

En dat kan alleen met jouw inzet!

Het enige wat je van 5 tot 25 oktober hoeft te doen, is jouw stem uitbrengen op hun website aan de BERKELLANDSE ZWEMCOMBINATIE.

LET OP: alleen als je lid bent van de Rabobank. Want als lid bepaald jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: Jouw stem is geld waard! Geen lid? Vraag familie en vrienden! Ook zij kunnen op BERKELLANDSE ZWEMCOMBINATIE stemmen. Hoe meer stemmen, hoe meer geld dit kan opleveren voor BZC!

Snel gemakkelijk vanaf de bank, familie en vrienden vragen? Gebruik dan onderstaand berichtje voor Whatsapp, Facebook of Instagram:

Hallo!

Mijn zwemclub doet ook dit jaar weer mee met de #RabobankClubSupport. Vanaf 5 oktober kunnen alle leden van de Rabobank hun stem uitbrengen aan een (sport)club. Jouw stem is dus geld waard! Dus, wil jij mijn zwemclub gemakkelijk en kosteloos een steuntje in de rug geven? Stem dan direct in de Rabo app of online op http://rabobank.nl/clubsupport op BERKELLANDSE ZWEMCOMBINATIE.

Alvast heel erg bedankt!

Bekijk hier het promotie-filmpje