Oliebollenverkoop Schuurman BZC op 28, 29, 30 en 31 december 2020

Zoals al jaren de gewoonte is, verkopen wij ook dit jaar weer onze lekkere oliebollen in samenwerking met PLUS Supermarkt Kogelman in Ruurlo.

Omdat ook wij natuurlijk te maken hebben met de Corona maatregelen zullen wij dit in aangapaste vorm doen zodat de veiligheid van de kopers en onze vrijwilligers gewaarborgd is.

Onze verkoopkraam staat op een iets andere plek. We mogen gebruik maken van de gastvrijheid van Bloemen Groot Jebbink en ons Oliebollenhuuske voor hun kas plaatsen. Op deze manier creëren we meer loopruimte rondom de verkoopkraam. Ook zullen we de oliebollen niet in de kraam bakken zoals anders maar mogen we voor het bakken uitwijken naar de achterzijde van de Tapperij. Ook al is de geur van versgebakken oliebollen natuurlijk de beste reclame.

Om zoveel mogelijk drukte te vermijden is het mogelijk om uw oliebollen en appelbeignets te bestellen. De bestelling wordt dan direct afgerekend en op de aangegeven datum met tijdstip staat de bestelling voor u in de Tapperij. Onze vrijwilligers zullen zorgen voor een veilige oversteek en u de weg wijzen.

Openingstijden Oliebollenhuuske:

Maandag 28 december:            9.00 – 20.00 uur

Dinsdag 29 december:              8.00 – 20.00 uur

Woensdag 30 december:          8.00 – 20.00 uur

Donderdag 31 december:         7.00 – 15.00 uur

Bestellingen kunnen tot woensdag 30 december 19.00 uur worden geplaatst via deze link