Zaterdagavond 18 januari stond de 1/4 finale Bekerwedstrijd op Programma tegen ZPB H&L Productions.
Het zou in ons eigen zwembad ‘t Timpke plaats vinden, maar helaas kwam er een kink in de kabel. Er was een probleem ontstaan op het zwembad, erg vervelend voor de medewerkers van ‘t Timpke en voor Schuurman BZC.
Afgelopen donderdagavond kwam de oplossing, we konden naar het zwembad het Ravijn in Nijverdal dus zaterdag konden we toch de bekerwedstrijd spelen.
In een goed gevuld zwembad van Ravijn in Nijverdal werd de wedstrijd gespeeld. Het liep allemaal op rolletjes voor Heren 1 van Schuurman BZC ze wonnen de 1e wedstrijd met 15-8 en kijken uit op de volgende ronde.
Zaterdagavond 25 januari aanvang 20.30uur  is de tweede wedstrijd in Barendrecht.
Heb je niks te doen steun de mannen en schreeuw ze naar de volgende beker ronde!