Zaterdagmiddag 16 juni werd een een zeer sportieve strijd tegen en met eigen clubgenoten gezwommen. Afgelopen seizoen zijn er drie van deze wedstrijden geweest. Met punten totalen in diverse leeftijdsgroepen heeft het heel wat bekers opgeleverd; van jong tot oud met de plekken brons , zilver en goud!
Iedereen die heeft meegedaan kreeg een medaille. Aukje en Jesse hebben de wisselbeker erbij gewonnen door de meeste punten te zwemmen.
Jette is verkozen tot seizoentopper van het jaar.
Verder is Lidwien nog in het zonnetje gezet voor haar vele jaren inzet , Lidwien gaat nu stoppen en kiest een ander pad.
Veel kinderen hadden een A4 tje met persoonlijke bedankjes geschreven of geplakt. Met kleine kadootjes en een mooie bos bloemen ging Lidwien naar huis.

Trotse ouders, familie leden, opa’s,  oma’s, buren en bekenden waren aanwezig om te kijken of ergens te een handje te helpen. Trainers, scheidsrechter, officials, jury, ranja ploeg, schrijvers, omroepers, sjouwers, en alle anderen super bedankt!! Zonder jullie kan dit allemaal niet gebeuren.

Volgend seizoen hopen wij weer een beroep op jullie te mogen doen.

Na afloop van de wedstrijd hebben de synchroon zwemsters een mooie show gegeven. Nog een paar weekjes trainen en dan allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Wanneer we weer beginnen met trainen kijken we uit naar onze eerste wedstrijd in Duitsland. Erwin en andere trainers/sters gaan jullie hier op voorbereiden!