“We kijken terug op een jaar met veel progressie en een heel enthousiaste damesgroep” aldus Michel Klein Wassink van Schuurman BZC. Met het ingevulde sportieve programma zien we verder de opkomst van een gedreven en talentvolle groep waterpolomeiden binnen Schuurman-BZC.

Alles bij elkaar de aanleiding voor Schuurman-BZC en Arie Rijneveld de samenwerking voor de dames waterpoloselectie voor komend seizoen te intensiveren. Om ambities voor de damesselectie verder te kunnen ontwikkelen zijn afspraken gemaakt om de trainingsintensiteit verder te verhogen. “Verder streven we er ook naar met meisjes O17 team in de landelijke jeugdcompetitie mee te gaan doen” aldus Arie.

Verder zal er vereniging breed invulling worden gegeven aan een stabiel jeugdbeleid en opleidingsprogramma voor jongens en meisjes. Met daarbij aandacht voor de regionale talentontwikkeling.

Arie Rijneveld “Na een seizoen dat in het teken stond van “verkennen van de ambitie” heb ik heb heel veel zin in komend seizoen. De groep, inclusief de jeugd, heeft veel potentie en met de extra inzet kunnen we ver gaan komen”.

Foto: Albert ten Hove

Sluit Menu