KOEKACTIE SCHUURMAN BZC!

Zoals veel dingen zal ook de koekactie er dit jaar uitzien zoals vorig jaar. Covid-19 is nog niet geheel verdwenen vandaar dat wij weer voor een veilige manier kiezen. Vorig jaar was de koekactie mede door jullie inspanning een behoorlijk succes. Aangezien we dit jaar ook geen andere bron van inkomsten hadden, is de Koekactie een belangrijke bron van inkomsten geworden voor de vereniging. We hopen dan ook van harte dat iedereen zich dit jaar, en de komende jaren, voor de 100% inzet om een steentje bij te dragen! Zonder jullie kunnen wij dit niet! Wie weet word dit jaar nog succesvoller.

 

Jeugdleden
Alle jeugdleden tot 15 jaar  ontvangen in de week van 6 t/m 10 september tijdens de training  een bestellijst waarmee zij binnen hun eigen netwerk koeken gaan verkopen. Het is de bedoeling dat de koeken bij bestelling contant betaald worden.

Daarna bestel je het aantal koeken online via deze: <klik hier>. De ingevulde bestellijst lever je dan in voor 24 September bij je trainer.

Op Zaterdag 9 Oktober kunnen de bestelde koeken opgehaald worden bij het Timpke tussen 13.00 en 17.00 uur.

De jeugdleden en volwassenen die geholpen hebben met de verkoop, willen we uitnodigen om zaterdag 9 Oktober om 19:30 uur een wedstrijd van heren 1 te volgen, en gezellig wat te drinken en een patatje te eten, in de kantine in ‘t Timpke, Dus zet ‘m op!

 

Senioren
Alle senioren (en jeugd vanaf 15 jaar) kunnen gebruiken maken van de volgende link: <klik hier> Ieder lid kan deze link doorsturen naar personen binnen het eigen netwerk. Vul wel het E mail adres in waaronder je bekend bent binnen BZC, anders word het lastig sorteren.

Ook deze koeken worden opgehaald op Zaterdag 9 Oktober bij het Timpke tussen 13.00 en 17.00 uur

De prijs voor de koek is net als vorig jaar €3 per koek. We vragen iedereen om zoveel mogelijk koeken te verkopen en je tijdens jouw inzet je te houden aan de corona maatregelen.

We blijven op zoek naar nieuwe vrijwilligers! We zijn dan ook opzoek naar leden, of misschien wel ouders van leden, die graag hun steentje bijdragen en zich willen toevoegen aan onze ‘koek-actie commissie’! Voor vragen of opmerkingen kan er contact opgenomen worden met Soraya (sorayadute@live.nl) of Elvira (elvirakuilman@hotmail.com) of Jos Koenders (jos.koenders@schuurman-bzc.nl)

We hopen op een 100% inzet van alle leden!