Lieve allemaal.

‘’Ik ga je missen’’; stond op meerdere tekeningen of kaartjes. Lieve berichtjes aan kadootjes, lekkere chocolade, een mooie diner kaart en bloemen. Goed dat jullie het zo fijn hebben gehad tijdens mijn trainingen. Trots ben ik zeker als ik zie hoe jullie allemaal groeien en nog steeds ontwikkelen. (Baan 1 t/m 6). Hoe jullie groeien in prestatie en / of je persoonlijke ontwikkeling. Ga zo door met elkaar!;hoe je je thuis voelt in het zwembad bij jou club en onze trainers.

Ook achter de schermen zijn er mensen aan het werk die bv indeling van de wedstrijden doen. Allemaal samen werken aan iets moois! Dank dat ik hieraan heb mogen deelnemen en daar heb ik veel plezier en voldoening uitgehaald.

De keus om te stoppen was ook niet gemakkelijk want ik vind jullie zó leuk! Maar het was tijd zei mijn gevoel, en soms moet je je gevoel gewoon volgen.

Nogmaals reuze bedankt aan jullie allemaal, ook aan de ouders waar ik altijd een beroep op kon doen!

Toppie!

In de vakantie ga ik met mijn opvolgster Veronique om de tafel om mijn deel over te dragen. Ik zal haar begeleiden bij de eerste indelingen van de Vijfkampwedstrijden ect. ( wie weet zie ik jullie dan nog even hi hi)

Fijne vakantie allemaal!

Lieve sportieve groet Anita Böning

team Vijfkamp BZC!