Het heeft even geduurd, maar 21 februari 2018 is het ‘Vrienden van BZC’ bord onthuld in Zwembad ’t Timpke in Borculo. Op dit bord hangen de namen van de Vrienden van BZC.

Het bord is bedoeld voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt, maar geen lid kan of wil worden. Denk aan het bedrijf waar je werkt, je buren, je ouders of opa en oma.

Als vriend van BZC komt je naam een seizoen lang op het bord te hangen. Je krijgt daarnaast één seizoenkaart voor gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van ons Heren 1 waterpoloteam en je bent van harte welkom op onze nieuwjaarsbijeenkomst.

De kosten zijn € 50,- per seizoen. Alle opbrengsten komen ten goede aan de hele vereniging. Hiermee kunnen we de contributie zo laag mogelijk houden en extra investeren in goede materialen en het nog beter opleiden van onze trainers.

Iedere Vriend van BZC is belangrijk! Vraag eens rond en wijs iedereen op de mogelijkheid om vriend van BZC te worden. Laten we er samen een succes van maken!

Aanmelden kan digitaal via het onderstaand aanmeldformulier.
Vragen of suggesties kunt u mailen naar  vriendenvan@schuurman-bzc.nl

 

 

[pdf-embedder url=”https://www.schuurman-bzc.nl/wp-content/uploads/2018/02/aanmeldformulier-vrienden-van-bzc.pdf” title=”aanmeldformulier vrienden van bzc”]