Na een lange tijd wachten en flink voorbereiden was het gisteren zover: de eerste corona-landtraining op ‘t Galgenveld voor alle leden onder de 19 jaar! En meteen een groot succes met bijna 90 deelnemers.

Organisatoren Frank Groot Kormelinck, Joep Lankwarden en Youri Roolvink stonden gisteren samen met trainers Lisa ten Hoopen, Veronique Renting en Ati Beunk klaar voor de kinderen. Met een uitgestippelde aanrij-route, kiss & ride en anderhalve meter vakken werden alle maatregelen van het RIVM gewaarborgd.

Er zijn al veel enthousiaste reacties ontvangen van zowel de kinderen als de ouders, die zich allemaal netjes aan de voorschriften hebben gehouden: complimenten!

Via deze weg willen we Totaal Centrum Neede bedanken voor het sponsoren van materialen. En Daan Rohof van DR-Showtechniek voor het realiseren van het geluid en muziek. En Wietse van den Berg voor het maken van dit super gave filmpje:

Komende periode zal er gekeken worden naar de mogelijkheden om de trainingen ook aan onze senioren-leden te kunnen aanbieden. Vanaf 11 mei mogen ook zij weer buiten sporten en bewegen. Ook wordt er gekeken of de trainingen aangeboden kunnen worden aan niet-leden van Schuurman BZC.

 

Sluit Menu