Zwemwijs voor na het Zwem-ABC

Zwemwijs

Dag beste ZwemWijskinderen en ouders,
 
De laatste training van dit seizoen is geweest, nog een paar dagen en dan krijgen de kinderen vakantie: lekker in een ander ritme tijd om allerlei leuke dingen te doen en vast ook wel te gaan zwemmen.
 
Hartelijk dank aan de sportieve jongens en meiden die meetrainden, ouders, trainers en alle anderen die hebben geholpen seizoen 2017 – 2018 weer tot een mooi seizoen te maken!
 
Het ZwemWijsseizoen 2018-2019 start na het Septemberfeest in Borculo op dinsdag 11 september.
De trainingstijd op de dinsdagen is gelijk aan de trainingstijden van dit seizoen op dinsdag 18.00 - 18.45 uur, maar op de zaterdagochtenden is de nieuwe trainingstijd van 9.30 - 10.30 uur in 't Timpke in Borculo. 
We hebben er voor gekozen na het Septemberfeest (in Borculo) weer te beginnen om dan meteen "continuïteit" te kunnen bieden. De scholen beginnen al wel eerder en de eerste trainingen zouden wat dat betreft ook al wel eerder plaats kunnen vinden, maar op de zaterdag van het Septemberfeest zou er geen training zijn omdat het bad dan in verband met het Septemberfeest gesloten is. Vandaar dat de eerste training dus weer op dinsdag 11 september om 18.00 uur is.
 
We wensen iedereen een heel fijne, spetterende zomer(vakantie) en we hopen iedereen in ieder geval in het komende seizoen weer te zien!
 
Vriendeijke groet,
Jeanet en Sandra

 
 
 
Heb jij je Zwem-ABC gehaald en wil je blijven zwemmen?
 Ben jij een echte waterrat, maar weet je nog niet zo goed welke zwemsport het beste bij je past? Of vind je alle zwemsporten leuk, en wil je nog even niet kiezen? Dan is het Zwemwijs echt iets voor jou!
Met Zwemwijs kan je kennismaken met de 3 verschillende zwemsporten: zwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen. Je leert samen met je vriendjes en vriendinnetjes sporten, het zwemmen lang vol te houden, trucjes in het water en nog veel meer.


Bekijk hier het filmpje over ZwemwijsTrainingstijden zijn:

Dinsdag:18.00-18.45 uur
Zaterdag: 09:30 - 10:30 uur

Beide lessen vinden plaats in zwembad 't Timpke in Borculo.
 

Voor gegevens over contributie: klik hier
 
 
 

Meld je aan voor een gratis les

Een keertje vrijblijvend meetrainen? Geen probleem! Laat je gegevens achter, en we nemen contact op. Aanmelden

Zwembaden

Schuurman BZC maakt gebruik van de volgende zwembaden
Word ook sponsor!
Schuurman BZC @SchuurmanBZC
TOERNOOI - BZC damesselectie is erbij! Jij ook? Je kunt je nog tot 1 augustus inschrijven! Tot dan! https://t.co/CGYHseTQug
Schuurman BZC
Copyright Schuurman BZC - Home Vereniging Evenementen Contactformulier