Zwemwijs voor na het Zwem-ABC

Zwemwijs

Terugblik Pietenzwemmen

Zaterdag, 2 december, was het Pietenzwemmen. Veel kinderen van ZwemWijs deden mee aan deze activiteit.Benieuwd hoe het er uit zag? Bekijk dan de foto’s via het fotoalbum


“ZwemWijzer”-training zaterdag 16 december

Afgelopen periode is er tijdens de trainingen veel aandacht besteed aan het “ZwemWijs”-thema “Wedstrijdzwemmen”. Op zaterdag 16 december zal dit thema tijdens de reguliere trainingstijd worden afgesloten. De kinderen ontvangen dan dus ook hun “ZwemWijs”certificaten. 
Uiteraard bent u van harte welkom om te kijken naar wat uw kind(eren) de afgelopen periode heeft/ hebben opgestoken! 
In verband met hygiëne mag er niet met "straatschoeisel" in de zwemzaal gelopen worden; wilt u, als u komt kijken naar de verrichtingen van uw kind(eren), hier rekening mee houden?
Als uw kind 16 december niet op de training kan komen, dan krijgt uw zoon of dochter het certificaat na afloop van een volgende training na deze speciale “ZwemWijzer”-training.


Afscheid voorzitter

Sybern Huizinga is onze huidige voorzitter. Hij wordt de nieuwe bedrijfsleider bij ’t Timpke en daarom legt hij zijn bestuurstaken binnen BZC neer http://www.schuurman-bzc.nl/nieuws/berichten/afscheid-als-voorzitter.html


Sponsorkliks, eenvoudig extra geld genereren voor BZC

Ondanks de contributie en diverse acties om extra geld te genereren voor de vereniging blijft ieder extra “dubbeltje” nog steeds welkom. Sponsorkliks is een mogelijkheid om bij online bestellingen bij een aantal bedrijven zelf een extra financiële bijdrage aan BZC te leveren zonder dat het de gebruiker een cent extra kost. Lees verder via: http://www.schuurman-bzc.nl/nieuws/berichten/sponsor-bzc-gratis-met-sponsorkliks21.html
 

Zaterdag 23 december geen training en kerstvakantie 

Binnenkort hebben de kinderen kerstvakantie van de scholen. Ook bij ZwemWijs zal er gedurende deze periode geen bedrijvigheid zijn. Concreet betekent dit dat de trainingen tot en met dinsdag 19 december gewoon doorgaan en dat na 19 december de “ZwemWijskerstvakantie” begint. (Dit keer vervalt de training op de eerste zaterdag van de vakantie, 23 december, omdat het personeel van 't Timpke dan een personeelsuitje heeft en we hierdoor geen gebruik kunnen maken van het zwembad.) De eerste ZwemWijstraining na de vakantie is dan weer in het nieuwe jaar: op dinsdag 9 januari 2018.
 

Afterolieboltraining / nieuwjaarstraining zaterdag 13 januari 2018

Vorig seizoen hebben we voor het eerst deze training georganiseerd. De ouders die er toen waren, vonden het erg gezellig en het lijkt ons erg leuk om dit in het nieuwe jaar ook weer te organiseren.

Om alle Zwemwijsouders de gelegenheid te bieden het nieuwe jaar spetterend te beginnen, nodigen we jullie uit om samen met jullie ZwemWijskind(eren) mee te doen met de eerste zaterdagtraining van ZwemWijs in 2018, op 13 januari. We hopen er samen een geslaagde en gezellige training van te maken.

 

Zaterdag 23 december geen training en kerstvakantie 
Binnenkort hebben de kinderen kerstvakantie van de scholen. Ook bij ZwemWijs zal er gedurende deze periode geen bedrijvigheid zijn.
Concreet betekent dit dat de trainingen tot en met dinsdag 19 december gewoon doorgaan en dat na 19 december de “ZwemWijskerstvakantie” begint.
(Dit keer vervalt de training op de eerste zaterdag van de vakantie, 23 december, omdat het personeel van 't Timpke dan een personeelsuitje heeft en we hierdoor geen gebruik kunnen maken van het zwembad.)
De eerste ZwemWijstraining na de vakantie is dan weer in het nieuwe jaar: op dinsdag 9 januari 2018.
 
Heb jij je Zwem-ABC gehaald en wil je blijven zwemmen?
 Ben jij een echte waterrat, maar weet je nog niet zo goed welke zwemsport het beste bij je past? Of vind je alle zwemsporten leuk, en wil je nog even niet kiezen? Dan is het Zwemwijs echt iets voor jou!
Met Zwemwijs kan je kennismaken met de 3 verschillende zwemsporten: zwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen. Je leert samen met je vriendjes en vriendinnetjes sporten, het zwemmen lang vol te houden, trucjes in het water en nog veel meer.


Bekijk hier het filmpje over ZwemwijsTrainingstijden zijn:

Dinsdag:18.00-18.45 uur
Zaterdag: 09:00 - 10:00 uur

Beide lessen vinden plaats in zwembad 't Timpke in Borculo.
 

Voor gegevens over contributie: klik hier
 
 

Meld je aan voor een gratis les

Een keertje vrijblijvend meetrainen? Geen probleem! Laat je gegevens achter, en we nemen contact op. Aanmelden

Zwembaden

Schuurman BZC maakt gebruik van de volgende zwembaden
Word ook sponsor!
Schuurman BZC @SchuurmanBZC
RT @PolotoernooiBZC: Junioren - Training De eerste mensen liggen er al om vast in te zwemmen. Extra training voor de wedstrijden... http…
Schuurman BZC
Copyright Schuurman BZC - Home Vereniging Evenementen Contactformulier