Zwemwijs voor na het Zwem-ABC

Zwemwijs

Heb jij je Zwem-ABC gehaald en wil je blijven zwemmen? Ben jij een echte waterrat, maar weet je nog niet zo goed welke zwemsport het beste bij je past? Of vind je alle zwemsporten leuk, en wil je nog even niet kiezen? Dan is het Zwemwijs echt iets voor jou!
Met Zwemwijs kan je kennismaken met de 3 verschillende zwemsporten: zwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen. Je leert samen met je vriendjes en vriendinnetjes sporten, het zwemmen lang vol te houden, trucjes in het water en nog veel meer.

Bekijk hier het filmpje over ZwemwijsTrainingstijden zijn:

Dinsdag:18.00-18.45 uur
Zaterdag: 09:00 - 10:00 uur

Beide lessen vinden plaats in zwembad 't Timpke in Borculo.
 

Voor gegevens over contributie: klik hier


Terugblik train-de-trainer-sessie: 
Dinsdagavond, 11 april is er weer een beetje verder gebouwd aan de basis voor aanstormende en toekomstige zwemsporttalenten van Schuurman BZC. De ZwemWijstrainers hebben na afloop van de training tips en complimenten gekregen om als trainer nog meer te kunnen groeien.
We bedanken Ron ten Broeke van BeweegWijs voor zijn inbreng en ondersteuning!
 
“ZwemWijzer” zaterdag 22 april:
Afgelopen periode is er tijdens de trainingen veel aandacht besteed aan het “ZwemWijs”-thema “Waterpolo”. Aanstaande zaterdag, 22 april, zal dit thema tijdens de reguliere trainingstijd worden afgesloten. De kinderen ontvangen dan dus ook hun “ZwemWijs”certificaten.
Uiteraard bent u van harte welkom om te kijken naar wat uw kind(eren) de afgelopen periode heeft/ hebben opgestoken! 
In verband met hygiëne mag er niet met "straatschoeisel" in de zwemzaal gelopen worden; wilt u, als u komt kijken naar de verrichtingen van uw kind(eren), hier rekening mee houden?
Als uw kind zaterdag niet op de training kan komen, dan krijgt uw zoon of dochter het certificaat na afloop van een volgende training na deze speciale “ZwemWijzer”-training.
  
Meivakantie:
Tijdens de meivakantie vervallen de ZwemWijstrainingen. Concreet betekent dit dat de laatste training voor de meivakantie op zaterdag 22 april is en dat de eerstvolgende training daarna op dinsdag 9 mei zal zijn.
  
Voorjaarsschoonmaak Galgenveld 29 april:
Zaterdag 29 April is de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak van het Galgenveld in Borculo gepland. Op het Galgenveld worden de toernooien georganiseerd (een bron van inkomsten voor onze vereniging, zie aanvullende informatie verder in dit bericht), maar dit jaar wordt er ook het jeugdkamp georganiseerd. Om het Galgenveld weer “spic en span” te maken, moet er nog wel wat werk verzet worden. Zin en tijd om helpen? Dan bent u uiteraard van harte welkom! Voor de inwendige mens van de “hulptroepen” wordt gezorgd 
http://www.schuurman-bzc.nl/nieuws/berichten/voorjaarsschoonmaak-galgenveld.html
 
Zaterdag 7 mei minipupillentoernooi:
Van Soraya Dute ( sorayadute@live.nl ), trainster en coördinator bij de minipupillen, ontvingen we het onderstaande bericht met het verzoek haar bericht met betrekking tot het toernooi en andere informatie door te sturen.
Bij deze! (Let op: inschrijving tot 27 april!)
 
Jeugdkamp 12, 13 en 14 mei; ZwemWijstraining vervalt:
Van 12 t/m 14 mei is het BZC-Jeugdkamp. Omdat veel van "onze" kinderen en trainers op kamp zullen zijn, vervalt de ZwemWijstraining op zaterdag 13 mei. 
 
 Toernooien op het Galgenveld:
In de weekenden van 9/10/11 juni (senioren) en van 16/17/18 juni (junioren) organiseert Schuurman BZC weer haar jaarlijkse, gezellige, waterpolotoernooien in het Galgenveld in Borculo. Dit jaar vinden de toernooien voor de 75ste keer plaats. Al jaren komen veel ploegen met plezier terug naar de Achterhoek om in ons fraaie natuurbad 't Galgenveld (net even buiten Borculo) op vier speelvelden met ploegen uit binnen- en buitenland om de eer strijden.

De toernooien zijn een grote bron van inkomsten voor onze vereniging, alle leden profiteren hiervan.

Om alle klussen zo goed mogelijk te klaren, zijn er veel vrijwilligers nodig. Ook ouders van onze ZwemWijskinderen kunnen benaderd worden om te komen helpen. Het zou heel fijn als u ook uw steentje bij zou kunnen dragen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet weet wat u zou kunnen verwachten, vandaar dat we hieronder de informatie van vrijwilligerscoördinatoren met u willen delen:

-  Catering: bakken van frikadellen, patat etc. of het zorgen voor de bar
- Klokken: bijhouden van de wedstrijden, hier hoef je geen officiële w official voor te zijn aangezien we met simpelere regels klokken / spelen
- Parkeer / kampeer-toezicht: er op toezien dat auto’s goed geparkeerd worden en er geen file ontstaat op de Lebbenbruggedijk en er bij de poort op toezien dat er geen “verboden” spullen meegenomen worden (glaswerk, we mogen geen tassen controleren). Daarnaast rond lopen over de kampeerweiden en mensen aansporen om hun kampeerplek zo schoon mogelijk achter te laten en tussendoor op te ruimen
- Borg: Op vrijdag uitdelen van de borgkaarten en het begeleiden van teams naar plekken en intekenen in de plattegrond. Op zondag controleren van de kampeerplekken en het aftekenen van de borgkaarten zodat teams hun borg terug kunnen ontvangen (ook hier zoeken we mensen voor die de vereniging kennen en mensen durven aan te spreken en te motiveren op te ruimen als kampeerplekken nog niet schoon zijn)
-  Nachtdienst: toezicht houden tijdens de nachten, hier vragen we mensen voor de “stevig” in de schoenen staan gezien de verantwoordelijkheid die deze taak met zich meebrengt.

Daniëlle Prins en Chantal te Hofstee zijn de aanspreekpunten voor de vrijwilligers en zij zijn tijdens de toernooien altijd wel in de buurt van de verkoopkraam voorzien van laptop.

Misschien vindt u het leuk om met een groep(je) ouders zich in te zetten tijdens de toernooien, dan kunt u deze voorkeur ook bij hen aangeven via toernooivrijwilligers@schuurman-bzc.nl. Voor eventuele vragen over het helpen bij de toernooien kunt u Daniëlle en Chantal ook benaderen (zie ook onderstaand bericht). Daarnaast kunnen wij u uiteraard ook meer vertellen over het helpen bij de toernooien.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te helpen bij de toernooien, dan is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen en de sfeer te proeven.
 
 
We wensen iedereen alvast een fijne vakantie en we zien jullie graag tijdens een volgende training!
 

Meld je aan voor een gratis les

Een keertje vrijblijvend meetrainen? Geen probleem! Laat je gegevens achter, en we nemen contact op. Aanmelden

Zwembaden

Schuurman BZC maakt gebruik van de volgende zwembaden
Word ook sponsor!
Schuurman BZC @SchuurmanBZC
RT @PolotoernooiBZC: Junioren - Training De eerste mensen liggen er al om vast in te zwemmen. Extra training voor de wedstrijden... http…
Schuurman BZC
Copyright Schuurman BZC - Home Vereniging Evenementen Contactformulier